Navigatie Link overslaanHome » Alle Verzekeringen » Autoverzekering

Polisvoorwaarden

De polisvoorwaarden van BOVAG Autoverzekering in begrijpelijk taalgebruik.

Download

 Altijd mobiel                   de Zekerheid van BOVAG Autoverzekering  

WAAROM BOVAG AUTOVERZEKERING?

Wanneer u een auto bij een BOVAG bedrijf koopt en deze is op de aankoopdatum niet ouder dan 7 jaar (84 maanden) dan ontvangt u bij diefstal of total loss wanneer u een vervangende auto koopt bij een BOVAG bedrijf niet de dagwaarde, maar wordt de aanschafprijs van uw auto vergoed. In alle andere gevallen wordt de dagwaarde uitgekeerd. Dat verschil loopt al snel in de duizenden euro’s! OF: Voor € 10.000,- gekocht is voor € 10.000,- verzekerd!

Bekijk hier alle voordelen

Geen gedoe bij schade

Een schade is al vervelend genoeg, dus u wilt goed geholpen worden bij de reparatie. Met de BOVAG Autoverzekering levert u simpelweg uw sleutels in bij uw BOVAG Autobedrijf  en alles wordt verder geregeld. Uw auto wordt gerepareerd met uitsluitend nieuwe onderdelen en de afhandeling vindt rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij plaats. U blijft ondertussen mobiel met een vervangende auto gedurende de gehele reparatieperiode. Heeft u schade?

Deze meldt u hier

Geen ‘kleine lettertjes’

Met BOVAG Autoverzekering weet u vooraf zeker dat er geen onverwachte tegenvallers komen. Zo zijn in de fabriek gemonteerde accessoires onbeperkt meeverzekerd en wordt een (ruit)schade gerepareerd zonder eigen risico. Bent u niet tevreden over de BOVAG Autoverzekering? Dan kunt u dagelijks opzeggen zonder opzegtermijn. Geen verplichting om te blijven wanneer u dat niet wilt, dat is ook de zekerheid van BOVAG.  En dit alles tegen een verrassend scherpe premie!

Opzegservice

Wij helpen u graag bij het opzeggen van uw huidige autoverzekering. BOVAG Autoverzekering regelt de afhandeling en u kunt onbezorgd gaan genieten van uw nieuwe auto!

Ga naar onze opzegservice

Verzekeringskaarten

Wil je in een oogopslag zien wat de belangrijkste kenmerken van een verzekering zijn? Bekijk dan de Verzekeringskaart!

WA

WA + beperkt casco

WA + volledig casco

https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=146 BOVAG Autoverzekering
10
BOVAG Autoverzekering
8,2
617 beoordelingen

Laat u terugbellen

Wij bellen u graag terug op het tijdstip dat u uitkomt

Bel mij terug

Onafhankelijke informatie

Deze websites bieden u meer uitleg over autoverzekeringen
www.vanatotzekerheid.nl
www.wijzeringeldzaken.nl