Navigatie Link overslaanHome » Over BOVAG Verzekeringen

ZEKERHEID IN MOBILITEIT

BOVAG Verzekeringen is een verzekeringslabel van Bovemij. Bovemij is onderdeel van de branchevereniging BOVAG.

Uitstekende dienstverlening en eigen producten

BOVAG verzekeringen hecht veel belang aan een goede dienstverlening. Wij ontwerpen onze eigen producten, waarbij uw belangen voorop staan.  Wij streven ernaar om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. In ons meest recente klanttevredenheidsonderzoek scoorden wij een 7,7.

Beste keuze bij schade

Bij BOVAG Verzekeringen kunt u bij schade terecht bij het grootste kwaliteitsnetwerk van Nederland: alle BOVAG aangesloten autobedrijven. Uw auto wordt met de zorg en aandacht hersteld die u van ons verwacht. Bij schade aan uw woning of inboedel kiest u uw eigen herstelbedrijf en bij de rechtsbijstandverzekering mag u zelf een advocaat kiezen. U ontvangt dan een normvergoeding. Dat is een standaard vastgesteld bedrag waarmee u zelf (een deel van) de advocaatkosten kunt betalen.

Telefonische bereikbaarheid

De medewerkers van BOVAG Verzekeringen staan zes dagen in de week voor u klaar! Op werkdagen bereikt u ons telefonisch tussen 08.00 – 20.00u en op zaterdagen tussen 10.00 – 15.00u. Uiteraard zijn wij altijd via internet te bereiken. Wij nemen na ontvangst van uw e-mailbericht zo snel mogelijk contact met u op. Meer informatie over onze bereikbaarheid leest u in de reactietermijnen.

Beloning

BOVAG Verzekeringen ontvangt voor haar werkzaamheden een beloning van N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij, waar zij de verzekering onderbrengt. In die beloning zit ook een vergoeding voor de extra kosten die wij moeten maken door de invoering van de Wet op het financieel toezicht (Wft).

Intern beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers bestaat voor het grootste deel uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform.

Afhankelijk van de functie en de beoordeling kunnen medewerkers een variabele beloning ontvangen die maximaal 20% van hun totale inkomen uitmaakt.

Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, vakkundig en klantgericht handelen. Deze beoordeling bepaalt de hoogte van het vaste salaris en de hoogte van de variabele beloning.

Laat u terugbellen

Wij bellen u graag terug op het tijdstip dat u uitkomt

Bel mij terug