De BOVAG Autoverzekering was tot 1 juli 2016 een label van Bovemij Financiële Diensten, een onderdeel van Bovemij. In 2016 heeft Bovemij besloten om de BV Financiële Diensten op te heffen en alleen nog onder de naam Bovemij naar buiten te treden.

Laat uw auto niet hacken

18 november 2015
Steeds meer mensen worden slachtoffer van autodiefstal doordat de auto’s met behulp van moderne apparatuur gehackt worden. De schadelast voertuigcriminaliteit onder jonge auto’s is de afgelopen jaren met 250 procent toegenomen, vooral auto’s in de middenklasse zijn erg populair onder autodieven.
Op 4 december 2014 werd bekend dat Bovemij Financiële Diensten (BFD) ook de komende twee jaar het Keurmerk Klantgericht Verzekeren (KKV) mag voeren. BFD kwam in één keer door de beoordeling van de Stichting toetsing verzekeraars terwijl de eisen waaraan een verzekeraar moet voldoen fors waren aangescherpt.
Tags: algemeen

Zijn winterbanden verplicht?

17 september 2015
In Europa is er geen gezamenlijke wet- en regelgeving voor het gebruik van winterbanden en sneeuwkettingen. Ieder land heeft zijn eigen regels en dat levert nogal eens verwarring op. Ter verduidelijking hebben we de grote lijnen per land voor u opgesomd.

Laat u terugbellen

Wij bellen u graag terug op het tijdstip dat u uitkomt

Bel mij terug