Navigatie Link overslaanHome » Alle Verzekeringen » Pechhulp

Pechhulp

Hulp nodig? Neem contact op met onze Klantenservice

 024-366 56 97

De voordelen van een BOVAG pechhulp

24/7 hulp
bij pech
onderweg!

Snel op weg
door reparatie
ter plekke

Vervangend
vervoer

BOVAG Pechhulp

Pech zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech wilt u daarom eigenlijk maar één ding: direct geholpen worden! BOVAG Pechhulp schakelt meteen uw BOVAG Autobedrijf of een professionele hulpdienst in om u weer op weg te helpen. Zo zorgen we ervoor dat u altijd mobiel bent en blijft. BOVAG Pechhulp staat altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Bekijk de dekkingen

Veelgestelde vragen over BOVAG Pechhulp


Hoe geef ik een pechgeval door?

Na het afsluiten van de verzekering ontvang je een pechhulppas met daarop het nummer dat je kan bellen mocht je pech hebben, zo heb je deze altijd bij de hand. Het telefoonnummer waar je pech kunt melden is: 088-4357645. Vanuit het buitenland bel je 0031-88 435 76 45.

Wat is er verzekerd?

Een volledig overzicht van alles wat verzekerd is met BOVAG Pechhulp vind je in de voorwaarden.


Is mijn partner of gezinslid ook verzekerd voor pech onderweg?

De afgesloten pechhulpverzekering wordt afgesloten op kenteken. Dit houdt in dat iedereen die in de auto rijdt verzekerd is voor pech onderweg.

Is er een bedenktijd van toepassing na het afsluiten van dit product?

Ja, je hebt na het afsluiten recht op de wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

Welke pechhulpbedrijven zijn aangesloten?

De hulpverlening voor de BOVAG Pechhulp is uitbesteed aan de alarmcentrale van de VHD. De VHD stuur altijd een professionele hulpverlener op pad. Dit kan een BOVAG-bedrijf of berger zijn in de buurt waar jij je bevindt.

Kan ik deze verzekering ook gebruiken voor mijn oldtimer?

Dat is mogelijk. De premie wordt berekend aan de hand van een aantal zaken waaronder de leeftijd van het voertuig. Je kunt dus gewoon een pechhulpverzekering afsluiten voor jouw oldtimer. Bij nood kunnen wij geen gelijkwaardig vervangend vervoer garanderen.

Hoe geef ik een wijziging door?

Dan kan via de klantenservice Let op: wijzigingen in jouw persoonlijke situatie kunnen gevolgen hebben voor jouw verzekering.

Op welke wijze kan ik mijn opzegging bij BOVAG Pechhulp doorgeven?

Wil je je BOVAG Pechhulpverzekering opzeggen? Dan dien je dit telefonisch (024-3665697) of schriftelijk (per e-mail of per post) door te geven. Nadat de opzegging bij BOVAG Pechhulp in behandeling is genomen, ontvangt je een schriftelijke bevestiging van de beëindiging. In de polisvoorwaarden is terug te vinden wanneer je kan opzeggen.

Ik heb nog vragen, hoe kan ik contact opnemen?

Heb je vragen over het afsluiten van BOVAG Pechhulp, het melden van schade of wil je wijzigingen doorgeven? Je kunt met al je vragen en/of opmerkingen bellen naar 024-366 56 97. We zitten voor je klaar op de volgende dagen:
Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. Zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Verzekeringskaarten
Wil je in een oogopslag zien wat de belangrijkste kenmerken van een verzekering zijn? Bekijk dan de Verzekeringskaart! Pechhulp