DEKKINGEN OLDTIMERVERZEKERING

Bij de BOVAG Oldtimerverzekering kunt u kiezen uit de volgende dekkingen:

  • Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Dit is de standaard wettelijk verplichte autoverzekering voor schade die u bij anderen veroorzaakt.

  • Beperkt casco

Naast de wettelijke aansprakelijkheid zijn met deze autoverzekering ook diefstal, brand, storm, hagel, rijden tegen loslopende dieren en schade door natuurrampen verzekerd.

  • Volledig casco (allrisk)

Met de volledig cascoverzekering bent u, naast de wettelijke aansprakelijkheid en de beperkt cascodekking, ook verzekerd wanneer u botst, over de kop slaat en/of van de weg raakt of door vandalisme.

Aanvullende dekkingen

  • Ongevallenverzekering voor Inzittenden

Met deze ongevallenverzekering zijn alle inzittenden, inclusief de bestuurder, verzekerd voor een bepaald bedrag. Dit bedrag wordt tussen u en BOVAG Verzekeringen vastgesteld tijdens het afsluiten van de verzekering. Het wordt uitgekeerd bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval met de oldtimer.

  • Schadeverzekering voor Inzittenden

Deze aanvullende dekking vergoedt de daadwerkelijk geleden schade van een passagier of bestuurder. Dit geldt voor letselschade alsmede voor schade aan zaken die in de auto worden vervoerd.

  • Verhaalsrechtsbijstandverzekering

Met de verhaalsrechtsbijstandverzekering kunt u als eigenaar, bestuurder en passagier een beroep doen op rechtsbijstand. U krijgt dan juridische hulp als u met de oldtimer bij een verkeersongeval betrokken bent en u het er niet mee eens bent dat iemand u daarvoor aansprakelijk stelt.

Bel voor meer informatie of een offerte 024-366 56 97.

Of laat u terugbellen


 

Laat u terugbellen

Wij bellen u graag terug op het tijdstip dat u uitkomt

Bel mij terug